För det bästa i livet är inte saker…

Vi som driver den här sidan har inte alltid levt våra liv så som vi själva hade önskat.

Vi har alla levt ett ganska vanligt småstadsliv fast vid någon punkt stannade vi upp och började fundera på vad är egentligen viktigt i livet? Är det verkligen så här det ska vara? Vi jagade prestige och uppmärksamhet tills en dag vi stannade. Vi slutade springa i det meningslösa loppet där ingen vinner utan alla förlorar. Tid, energi, pengar och relationer blir lidande. Allt vi ska hinna med, alla vi ska träffa och allt som ska köpas. Till slut finns ingen energi kvar att “njuta” av det liv vi skapat.

Vi slutade springa, istället satte vi oss ner och väntade in oss själva. Det är det vi vill bjuda in dig till. Att pausa, vänta in dig själv och lyssna till vad du verkligen vill göra med ditt liv, vad vi vet, enda mycket värdefulla liv. Vad du vill kunna se tillbaka på när du blir gammal och vara stolt över. Det är det den här sidan handlar om. De saker vi hittat på vägen, det som inspirerat oss och det vi tycker om. Här samlas alla de “bra” saker vi funnit hjälpsamma med en twist av egna idéer och tankar. Det finns inget egentligt rätt recept på hur vi kan bli lyckliga, lycka är individuellt.  Och då menar vi inte artificiell “gör om dig” lycka.

Vi vill helt enkelt inspirera dig att skratta mycket mer än du gör idag, leka lite mera och flörta med livet. Att uppleva mer och längta efter mer. Att vakna pigg och sugen på dagen och lägga dig nöjd och tacksam för dagen.

Välkommen till vår värld 🙂